Partnership in de kijker: Digitale krachten gebundeld voor KMO's.

Misschien heb je er al iets van gehoord, maar sinds kort hebben we onze krachten gebundeld met K-Force; dé cloud, IT & telecom partner voor elke KMO!

In deze digitale wereld vullen zij ons marketingaanbod perfect aan met hun IT skills.  Dus geen verrassingen meer op vlak van beveiliging en het goed functioneren van je IT-omgeving.

 

Partners met pit!

Deze samenwerking is dé oplossing op maat voor elke KMO die op een professionele manier wil ondersteund worden in zijn groei, zowel intern wat betreft de nodige IT diensten en support, als extern zijn marktaandeel exponentieel wil vergroten door strategische marketingkeuzes.

K-Force is een IT dienstverlener die voor zijn klanten een totaalpakket wil leveren gaande van serviceovereenkomsten, telecom & connectiviteit, netwerken en wifi, cloud diensten, IT security,  hardware en software op maat.

Met het nieuw partnership tussen K-Force & DNA Marketing komen daar dus nog een pak diensten bij zoals gericht (digitaal) marketingadvies, webdesign, sociale media beheer, branding & design en content creatie.

Aan de andere kant kunnen wij onze klanten snel en efficiënt helpen met hun IT en telecom noden. Want niets is zo vervelend als achter de feiten aan te lopen. Deze holistische aanpak geeft de klant een pak gemoedsrust, want die weet dat hij bij ons in goede handen is en aan alles wordt gedacht.

Onze troef? Snel schakelen, liever gisteren dan vandaag!

Bij K-Force, gevestigd te Sint-Genesius-Rode, ten zuiden van Brussel, helpen ze om technologie in het voordeel van de klant te laten werken om zo diens doelstellingen sneller, met een hoger gebruiksgemak en vooral veilig te behalen.

K-Force is ook een toonaangevende leverancier van hardware en software oplossingen en beschikt over een eigen technische - en herstellingsdienst, gerund door specialisten in hun vak.

“Maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen” is niet zomaar een loze slogan, het zit ingebakken in hun cultuur, waarbij de bedrijfsleiders op de werkvloer nauw betrokken zijn, zowel met het team als met hun klanten

www.k-force.be