Website

Een website is het digitale visitekaartje van je kmo en daarmee onmisbaar voor jouw online aanwezigheid!

Klaar voor impact?

Jouw digitale visitekaartje

Een website is het digitale visitekaartje van je kmo of merk. Onmisbaar voor jouw online aanwezigheid! 

Ben je net gestart met je bedrijf en wil je een eigen website of webshop? Of is je huidige site aan een opfrissing toe? Bij DNA marketing zorgen we voor een mooi resultaat op maat van jouw bedrijf!

Meer dan alleen mooi

'Mooi' en in lijn met jouw huisstijl, zodat bezoekers zin krijgen om jouw merk verder te ontdekken. En 'op maat', want uiteraard moet een website functioneel zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat (potentiële) klanten vlot hun weg vinden. 

Altijd goed vindbaar in zoekmachines

Bij het bouwen van een professionele website zorgt DNA Marketing er ook voor dat je makkelijk vindbaar bent voor je doelgroep(en) via zoekmachines. Dat kan namelijk een uitdaging zijn, omdat je met veel verschillende factoren rekening moet houden. Met de juiste copy zorgen wij voor resultaatgerichte pagina's waardoor je hoog scoort in Google. 

Mijn droom werd werkelijkheid!

Toen ik als zelfstandige wilde beginnen, was het een evidentie voor mij om te kiezen voor DNA Marketing als partner. Mijn logo en website werden met de meest creatieve zorg ontworpen en ik was klaar om met mijn verhaal naar buiten te komen.

Shanna
Vixen

Ontdek onze samenwerking

Gebruiksvriendelijke webstructuur

Gebruiksvriendelijkheid is een andere belangrijke factor. Met de juiste strategie zorgen we ervoor dat bezoekers niet vroegtijdig wegklikken, maar je website in z'n geheel willen ontdekken. Structuur is hierbij het codewoord. Afhankelijk van het aanbod van je bedrijf kies je voor een one-page website of een multi-page website.

Veilige website

Tot slot kan je bovenop al onze marketingmagie ook rekenen op onze kennis om je website of webshop in alle veiligheid uit te baten.

DNA heeft ons geholpen digitaal te groeien

DNA Marketing is een ontzettend fijne en flexibele partner die ons bedrijf heel goed aanvoelt. Het DNA-team blinkt uit in marketing en ze hebben ons enorm geholpen om als onderneming digitaal te groeien.

Marijke Vandergucht
Zaakvoerster bij Garage Vandergucht

Meer over deze samenwerking

Pillar pages: De toekomst voor een succesvolle website

Pillar pages zijn een echte gamechanger in de wereld van webdesign en contentstrategie en zijn belangrijk voor een succesvolle online aanwezigheid. Ze verzamelen alle informatie over een specifiek onderdeel binnen je branche. Zo positioneer je jouw site én kmo als autoriteit.

Een goed ontworpen pillar page helpt bij het structureren en organiseren van jouw content, waardoor bezoekers gemakkelijk en snel de informatie vinden die ze zoeken. Bovendien verbeteren pillar pages de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines, omdat ze inspelen op specifieke zoekwoorden en de zoekintentie van gebruikers.

Bij DNA Marketing hebben we de expertise om effectieve pillar pages te creëren die je merk versterken en je online zichtbaarheid vergroten. Wij zorgen ervoor dat jouw pillar pages naadloos aansluiten op je huisstijl en webdesign, en dat ze waarde toevoegen voor je bezoekers.

Ontdek de mogelijkheden van pillar pages en laat DNA Marketing jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen.

Babbelen over pillar pages

Onze events zijn veel sneller uitverkocht!

Onze events zijn altijd een succes dankzij de gerichte acties van het DNA team. Het contact met hen zit altijd goed, waardoor we snel kunnen schakelen. Sinds onze samenwerking creëren we meer leads en zijn onze events veel sneller uitverkocht!

David De Coster
Zaakvoerder Feestzaal Den Ast

Ontdek onze samenwerking

Webshop

Jouw online etalage

Meer en meer klanten shoppen maar al te graag vanuit hun luie zetel! Wil je jouw producten online etaleren in een webshop?

Bij DNA Marketing brengen we al je wensen in kaart. Wat zijn je verwachtingen? Welke functies wil je zeker op je site? En welke doelen stel je voorop? Zo kunnen we een goede strategie uitstippelen en het DNA team doelgericht aan het werk zetten voor de uitbouw van je webshop. 

Oneindige mogelijkheden

Onze e-commerce webshops bieden je veel mogelijkheden:

  • Uitgebreide betaalmogelijkheden.
  • Dynamische verzendkosten op basis van gewicht, prijs en land.
  • Een krachtige online aanwezigheid met marketing automation om je salesactiviteiten bij te houden.
  • De mogelijkheid tot oneindig uitbreiden van je webshop.
  • Grondige analyses die je meer inzicht geven over je klanten.

Wil je van je webshop een goed geoliede machine maken? Als doeners weten we van aanpakken en kunnen we je hierin strategisch ondersteunen.

DNA heeft bijgedragen aan onze enorme groei

Ben je op zoek naar een betrouwbare marketingpartner voor je kmo, dan kan ik DNA Marketing sterk aanbevelen. De samenwerking met dit team van marketingexperten heeft ongetwijfeld bijgedragen aan onze enorme groei van de afgelopen jaren.

Dirk Van Peteghem
Founder, Business Developer en Verantwoordelijke Sustainability VPD

Meer over deze samenwerking

Op maat voor meer impact

Landingspagina's

Wil je een nieuwe campagne lanceren? Of met een whitepaper jouw doelpubliek aanspreken? Een landingspagina is de ideale oplossing om voor de nodige impact te zorgen: één overzichtelijke pagina met content rond een specifiek onderwerp of campagne zet jouw merk op de (online) kaart en laat potentiële klanten ook de rest van jouw website ontdekken.

Jouw eigen werken bij website

Met een employer branding website verlaag je de sollicitatiedrempel voor nieuw talent. Waar staat je bedrijf voor, wie zijn de collega's, welke leuke momenten worden er georganiseerd ... Mogelijke sollicitanten vinden hier het antwoord op al hun vragen. Bovendien is het een mooie kans om je huidige werknemers in de bloemetjes te zetten.

Intern platform voor medewerkers 

Creëer een afgeschermde online omgeving voor je medewerkers waar ze naast belangrijke documenten ook alle leuke en recente weetjes over het bedrijf terugvinden. Loonfiches, wie stapt in het bedrijf, wanneer is het zomerfeest ... De mogelijkheden zijn eindeloos.

Begint het al te kriebelen?

Neem contact op met DNA Marketing! Je kan rekenen op je eigen netwerk van doeners voor marketing en communicatie. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Succesvolle websites

Meer visibiliteit en een groter klantenbereik met MaaS

Gorgon Motors

Meer visibiliteit en een groter klantenbereik met MaaS

Garagebedrijf Gorgon Motors wilde online en offline meer visibiliteit voor een groter klantenbereik. Met Marketing as a Service (MaaS) genieten ze de ervaring van een volledig team van experten in marketing en communicatie.

Lees meer
Shanna haar droom werd werkelijkheid met een nieuwe branding

Vixen

Shanna haar droom werd werkelijkheid met een nieuwe branding

Shanna Michiels was geen onbekende toen ze bij DNA Marketing kwam aankloppen. Met een hoofd vol ideeën en een grote droom om zelfstandige te worden kwam ze om raad vragen bij zaakvoerder Dirk.

Lees meer