Wij schrijven mee jouw succesverhaal

Veel liever dan een 'agency' is DNA Marketing jouw partner. Voor korte of / en voor lange termijn. Samen overlopen we jouw visie en jouw wensen voor de toekomst. Door ons jouw DNA eigen te maken, rollen we een plan uit met grootse impact. 
 
Het DNA team is jouw team! Met stuk voor stuk marketingverslaafde experten die uitblinken in eigen specialiteiten. Het gedroomde team van doeners voor jouw onderneming.  

Ontdek hieronder wat we DOEN!

MAAS DNA Marketing

Marketing As A Service: meetbare marktstrategie├źn!

Met Marketing as a Service of MaaS biedt DNA dé dienst voor kmo's die hun bedrijf willen laten groeien, digitaal en daarbuiten. Ons team van experts ontwikkelt voor jou een volledig pakket van marketingdiensten,  waaronder SEO, SEA, social media marketing en contentmarketing. Zo bespaar je tijd en geld, want je hoeft niet langer meerdere partijen in te schakelen. Met een duidelijke rapportage van alle campagnes, zodat we altijd up-to-date blijven. Dat spreekt vanzelf!

Ontdek Marketing As A Service
Strategie DNA Marketing

Jouw marketing kan niet zonder het DNA van je merk

Verkies jij ook een dynamische aanpak? Bij DNA Marketing zorgen we voor strategische oplossingen op maat van jouw bedrijf. Ons geheim: een gepaste marketingstrategie bij elke groeispurt van je bedrijf. Op basis van een globaal plan mét oog voor specifieke campagnes: voor het aantrekken van de juiste medewerkers, leadgeneratie en duurzaam en verantwoord ondernemen.

Meer over Strategie
Digitale marketing DNA Marketing

Digitale marketing op maat

Hoe val je op als onderneming in een digitale wereld? Hoe en wanneer bereik je de juiste doelgroep(en)? En hoe vaak post je hiervoor op social media? Is e-mails sturen nog hip? En wat kan je automatiseren? Wat kan AI (artificiële intelligentie) betekenen in je kmo? En hoe kan je meer leads krijgen via Google?

Een eigen digitale stempel drukken is vandaag onmisbaar. Het DNA-team stippelt samen met jou de juiste strategie uit op maat van je onderneming.

Onze digitale oplossingen
Content creatie DNA Marketing

Jouw unieke verhaal

Hoe onderscheid je jouw kmo van alle concurrentie online? Een duidelijke marketing én communicatie overtuigt (potentiële) klanten. Met een persoonlijke en creatieve aanpak zet het DNA team met straffe content jouw merk in de markt. Voor maximale impact!

Meer content
Branding & Design DNA Marketing

Doe het met (huis)stijl

Wat maakt je onderneming uniek? Wat wil je uitstralen? Heb je met andere woorden al nagedacht over een eigen huisstijl voor je kmo? Bij DNA mixen we jouw kenmerken en wensen tot een unieke (re)branding en maken we jouw merk opvallend herkenbaar

Meer herkenbaarheid
Website DNA Marketing

Een website met resultaat

Wil je een website met impact voor je nieuwe bedrijf? Je bestaande website opfrissen? Meer (potentiële) klanten online bereiken? Droom je van een webshop volgens je unieke visie? DNA marketing werkt volledig op maat van je bedrijf voor het meest succesvolle resultaat!

Meer bereik
Maandelijkse pakketten DNA Marketing

Onze doe-pakketten

Bij DNA Marketing luisteren we naar jouw verhaal. Wat is jouw visie voor je kmo? Welke doelen wil je bereiken? Voor zo'n aanpak op maat bieden we de perfecte doe-pakketten, voor samenwerkingen op korte en lange termijn! Uiteraard met afgesproken prijzen.

Meer doen