Wij zijn doeners met impact!

Noem ons geen 'agency', want wij zijn jouw partner. En het liefst plannen we onze samenwerking op lange termijn. Daarbij gaan we strategisch te werk: door ons jouw DNA eigen te maken, rollen we een plan uit met impact.

Door de jaren heen zijn we gegroeid als adviespartner voor marketing en communicatie, voornamelijk voor zelfstandigen en kmo's.

Ons DNA-team is ook jouw team! Onze doeners hebben elk hun specialiteit en blinken elk apart uit in strategie en planning, content creatie, online advertenties, webdesign, employer branding ... Stuk voor stuk met dezelfde marketingverslaving.

Tijdens een samenwerking met ons kan je dan ook genieten van een cocktail met verschillende specialisaties. Met resultaat, want wij zetten ons voor de volle 100% in voor de groei van onze klanten. Ons doel: jouw uiterste tevredenheid!

Hoe gaan onze doeners te werk?

Eerst willen we je beter leren kennen. Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek overlopen we jouw wensen. Waar wil je met je bedrijf heen? Hoe zie jij de communicatie met je klanten?

Was de klik er? Dan gaan onze doeners meteen aan het werk! Dit is voor ons het vertrekpunt om met onze marketing skills mee jouw bedrijfsdoelstellingen waar te maken.

We starten met een grondig onderzoek en analyseren alle beschikbare info. Zo stippelen we de perfecte strategie uit voor een marketingplan op maat van jouw onderneming.

Doorheen het hele traject toetsen we alle stappen af met jou. Alleen zo kunnen we samen alle doelen bereiken die jij voor ogen hebt.

Regelmatig komt een van onze doeners bij je langs op de werkvloer. We willen namelijk het DNA van je bedrijf leren kennen in al zijn facetten.

Voortaan is ons team ook jouw team! Door onze persoonlijk aanpak kunnen we kort schakelen en waar nodig snel bijsturen. Onze vertrouwensband zorgt er bovendien voor dat jij je voortaan volledig kan concentreren op je core business.

Wat onze doeners denken

1 jaar bij DNA, dat zijn 31 556 926 seconden spenderen met leuke collega’s, 52 weken je volledig geven voor elke klant, 12 maanden om nieuwe uitdagingen aan te gaan, 1 jaar om jezelf te blijven ontwikkelen in je sterke en zwakke punten.

- Larissa

Bij DNA Marketing is geen enkele dag hetzelfde en dat is wat me motiveert! De afgelopen jaren heb ik enorm veel bijgeleerd en écht mijn plekje gevonden binnen het DNA-team dankzij het vertrouwen en de mooie kansen. 

- Claudia

Begint het nu ├ęcht te kriebelen?

Tijd voor actie! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over je dromen en plannen als ondernemer.

Er staat altijd koffie of iets fris voor je klaar!

Babbeltje doen!