Wij zijn doeners met impact!

Zit DOEN ook in jouw DNA?

Hou je van een hands-on aanpak? Heb je geen schrik om je verantwoordelijkheid te nemen en ben je tegelijk een echte teamplayer?

Maar vooral: heb je een onvoorwaardelijke passie voor jouw vak? Dan ben jij een geboren Doener!

Bij DNA Marketing zijn we continu op zoek naar strategisch en creatief talent. Ontdek hieronder onze vacature:

 

Marketing Specialist

Hoe het allemaal begon

Met Dirk Vierendeel, zaakvoerder, intussen al meer dan 25 jaar succesvol adviseur in marketing en communicatie. In het begin bij grote nationale en internationale spelers als contactpersoon en coördinator tussen de grote merken en hun marketingleveranciers. Van direct marketing maakte hij de overstap naar zijn eigen bedrijf. Bij DNA Marketing werkt hij samen met kmo's en zelfstandigen om hun marketingstrategieën uit te stippelen én uit te voeren met zijn team van DNA doeners. 

"Gezond boerenverstand marketing"

"Zelf ben ik met DNA ook alleen mijn eigen bedrijf gestart. Ik ken de issues en de groeipijnen als startende ondernemer. Met onze Marketing as a Service kunnen kmo's beroep doen op een heel team van experten in marketing en communicatie en daar komt dus nog sales management bovenop dankzij mijn persoonlijke ervaring. Eigenlijk ben ik het klankbord: tijdens de opstart van een samenwerking, maar ook tijdens de evolutie van onze klanten en hun kmo's. Want we willen bij DNA altijd constant impact maken!"

DNA Marketing is... jouw marketingteam!!

Vergeet het woord 'agency', wij zijn jouw partner voor de lange termijn. We werken strategisch en maken ons jouw DNA eigen om een plan met impact uit te rollen.

We zijn adviespartner voor marketing en communicatie voor zelfstandigen en kmo's én we steken de handen uit de mouwen. Doeners, dus!

Ons DNA-team = jouw team! Een groep van experts, elk met een marketingverslaving en specifieke talenten. We blinken graag voor jouw onderneming uit: in strategie, planning, content creatie, online advertenties, webdesign, employer branding en nog veel meer ...

Hoe werken onze doeners?

  • Eerst willen we je beter leren kennen. Tijdens een vrijblijvend gesprek overlopen we al jouw wensen en doelen.
  • We zorgen voor een grondig onderzoeksproces, en bepalen een passende strategie op maat om al je doelen te bereiken.
  • Je krijgt je persoonlijke marketingcontact (SPOC) toegewezen die wekelijkse contacten onderhoudt en regelmatig met je afstemt.
  • Samen met het team van doeners gaat hij of zij aan de slag om jouw bedrijfsdoelstellingen waar te maken. Elk vanuit zijn eigen expertise.
  • Onze persoonlijke aanpak stelt ons in staat om snel te schakelen en bij te sturen, zodat jij je kan concentreren op je core business.

Het zit in ons DNA!

  • We zijn eerlijk, toegewijd, enthousiast en energiek.
  • We zijn vernieuwend en creatief.
  • We blinken elk uit in eigen marketingtalenten.
  • We streven altijd naar het beste resultaat.
  • We delen een netwerk van DNA'ers met dezelfde marketingverslaving!

Zin in een kennismaking?

Wil je graag een kijkje nemen achter de schermen bij DNA Marketing? Of wil je zelf een doener worden? Neem dan contact met ons op!

Babbeltje doen