Marketing as a Service

Marketing as a Service

Je eigen team van marketing experten die aan de slag gaat met het behalen van resultaat voor jouw kmo!

Klaar voor impact?

DNA Marketing is jouw marketingteam

Wij zijn jouw marketingteam

Met onze dienst 'Marketing as a Service' is je kmo een volledig team van marketing experts rijker. Bij DNA werken we nauw met je samen om je visie op korte en lange termijn succesvol uit te stippelen. Via de gepaste kanalen communiceren we, online en offline, met je vaste cliënteel én spreken we potentiële klanten aan.

Ons team werkt nauw met je samen, zelfs bij jou op de werkvloer, om de beste strategieën in dienst van jouw merk te ontwikkelen. Met regelmatige overlegmomenten om meteen te schakelen bij een aangepaste markt.

Een volledig pakket van marketingdiensten

Digitale tools vragen specifieke vaardigheden binnen constant veranderende trends. Bij DNA ontvang je daarom het volledige pakket:  SEO, SEA, social media marketing en contentmarketing. Zo bespaar je zelf veel geld en tijd, want je hoeft geen extra personeel aan te nemen of meerdere partners in te schakelen.

Bovendien ontvang je op regelmatige overlegmomenten rapportages en data-analyses. Zo behoud je op elk moment het overzicht en zie je zwart op wit het succes van je campagnes. En bij een verandering van de markt of van je merk schakelen we snel.

MaaS = méér voor jouw kmo!

Hoe bereik je nieuwe klanten? Welke kanalen zet je in om de band met je bestaande cliënteel te versterken? De juiste marketingkeuzes zijn cruciaal voor je kmo. DNA biedt je daarom Marketing as a Service (MaaS), zodat je kan rekenen op deze 10 voordelen:

1. Je boekt zwart op wit resultaat

MaaS is gericht op meetbare en resultaatgerichte marketingstrategieën: je ontvangt het resultaat van jouw campagnes zwart op wit en kan meteen schakelen. Een investering die vanzelf loont met groei én succes.

2. Je beperkt je personeelskosten

Met MaaS bespaar je op de kosten van intern marketing personeel, uiteraard zonder te moeten inboeten op kwaliteit. Je krijgt in de plaats een heel netwerk van marketing specialisten. Helemaal op maat van je kmo!

3. Je doet beroep op expertise

Met MaaS krijg je een team van marketingexperts met diverse vaardigheden, zodat je altijd up-to-date bent met de nieuwste tools en technieken. Zo blijf je als onderneming altijd een stapje voor op de concurrentie.

DNA maakt deel uit van ons bedrijf.

Het team van DNA Marketing maakt deel uit van ons bedrijf. We zien elkaar minstens één keer per maand tijdens onze meetings op kantoor. Zo houden we onze prioriteiten strak in het vizier en bereiken we ook onze doelen op lange termijn.

Marijke Vandergucht
Garage Vandergucht

Ontdek onze samenwerking

4. Je wint tijd

Door MaaS van DNA in te zetten voor je marketingactiviteiten, bespaar je kostbare tijd en energie. Die kan je dan weer ten volle besteden aan de organisatie en groei van je bedrijf.

5. Je krijgt advies op maat

MaaS is flexibel en past zich aan volgens de groei van je kmo. Veranderen de noden van je onderneming? Dan past het DNA-team zich meteen aan. Zo sluit je marketing altijd aan bij je doelstellingen.

6. Je blinkt uit in je eigen stijl

MaaS helpt je een eigen huisstijl te ontwikkelen en gebruikt in alle marketingkanalen de gewenste tone of voice. Een pluspunt voor je herkenbaarheid en professionele uitstraling.

We bereiken online veel meer klanten!

Sinds onze samenwerking met DNA Marketing bereiken we online veel meer klanten. Hun 'Marketing as a Service'-aanpak toont je de cijfers zwart op wit met regelmatige rapportages. Je kan hierdoor snel bijsturen en blijven groeien.

Wim Hernaut
Belisol

Ontdek onze samenwerking

7. Je neemt beslissingen op basis van data-analyses

MaaS maakt gebruik van data-analyse om je marketingstrategie te optimaliseren. Zo hak je makkelijker knopen door op basis van feiten en neem je de beste beslissingen voor je kmo.

8. Je bent koploper in marketingtrends

MaaS houdt de vinger aan de pols voor de nieuwste marketingtrends en technologieën. Ons team heeft bovendien een neus voor vernieuwing en creativiteit. Zo blijft je bedrijf altijd een stap voor op de concurrentie.

9. Je bent van alle (online) markten thuis

MaaS combineert verschillende marketingkanalen, zoals contentmarketing en social media, voor een groter bereik. Wat dacht je bv. van een blog met nieuwtjes of een whitepaper over je expertise?

10. Je team volgt alles van a tot z voor je op

Door MaaS in te schakelen, kan je op beide oren slapen: je marketingdoelen worden voor jou uitgevoerd. En ondertussen kan je je volledig concentreren op de leiding van je bedrijf.

Een waardevolle investering voor elke KMO

Deze voordelen tonen aan dat de Marketing as a Service van DNA Marketing een waardevolle investering is voor elke kmo. Door MaaS in te zetten, geef je jouw bedrijf de kans om te groeien en te bloeien in de concurrerende markt van vandaag.

Dirk Vierendeel
zaakvoerder DNA Marketing

Nieuwsgierig naar de voordelen voor jouw kmo?

Neem contact op met DNA Marketing! Je kan rekenen op je eigen netwerk van doeners voor marketing en communicatie. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

 

Succesvolle MaaS

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiële) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Lees meer
Garage Vandergucht

Garage Vandergucht

Digitaal staan we waar een moderne onderneming in 2023 hoort te staan!

Na meer dan 4 jaar samenwerken, is het fijn terugblikken op het partnerschap dat DNA Marketing heeft opgebouwd met familiebedrijf Garage Citroën Vandergucht. Na enkele eigen experimenten op vlak van marketing en sociale media besloot het familiebedrijf het digitale luik toe te vertrouwen aan het DNA-team. "Marketing is waarin zij uitblinken. Dankzij hen kenden we een flinke digitale groei als onderneming", vertelt zaakvoerster Marijke Vandergucht.

Lees meer