Strategie

Door jouw merkstrategie zorgvuldig op te bouwen, zorgen we voor een boost van je onderneming.

Klaar voor impact?

Wat is jouw strategie?  

Al mooie resultaten behaald met kleine acties? Bedenk welke impact je kan creëren met een planning op langere termijn... 

Waar sta je vandaag met je onderneming? Waar wil je naartoe? Bij DNA Marketing brengen we eerst je ambities en doelstellingen in kaart. Door jouw merkstrategie zorgvuldig op te bouwen, zorgen we voor een boost van je onderneming. We ondersteunen je bedrijf ook met de verdere ontwikkeling van een dynamische marketingstrategie. Zo kan je in de toekomst blijven bouwen op een waardevol contact met je (potentiële) klanten.   

Wij weten wat ons te doen staat! Hierop kan je rekenen met DNA in je team: 

✓ Je krijgt een klare kijk op de noden en behoeftes van je klanten.

✓ Je bereikt de juiste doelgroep(en).

✓ Je bepaalt én behaalt je doelen.

✓ Je haalt een hogere omzet.

✓ Je hebt extra tijd en motivatie voor de opstart van nog veel meer projecten.   

Welke stappen verzekeren succes?

DNA Marketing is jouw MaaS-partner voor een gestructureerde planning naar succes! Met deze 5 strategische stappen zetten we jouw marketingplannen op punt:  

Hoe gaan we te werk?

Om jouw DNA zo goed mogelijk te begrijpen, geven we bij DNA Marketing de voorkeur aan persoonlijk contact. Een van onze doeners komt daarom (twee)wekelijks bij je langs op de werkvloer. Zo leren we je onderneming door en door kennen, kunnen we kort schakelen en snel bijsturen én ... we maken echt deel uit van jouw team. Ondertussen kan jij je volledig concentreren op je core business.

Dirk Vierendeel
Zaakvoerder DNA Marketing

Onze strategische aanpak

Heb jij je weg naar succes al uitgestippeld? Of je nu op zoek bent naar het juiste talent voor je kmo, een groter doelpubliek wil bereiken op het wereldwijde web of meer duurzame stappen wil zetten naar verantwoord ondernemen: laat je inspireren door de strategische aanpak van DNA Marketing.

Strategie voor employer branding

Hoe trek je het juiste talent aan voor jouw onderneming?

Toptalent trek je aan door jezelf te onderscheiden van andere firma's. Door in te zetten op employer branding kan je jouw relevantie als werkgever laten zien en meteen ook tonen waarom je onderneming een aantrekkelijke werkgever is. Wat maakt jouw bedrijfscultuur uniek? Hoe volg je het werkgeluk op bij je medewerkers? Zo rollen we de basis uit voor een succesvolle strategie op lange termijn.  

Aantrekkelijke jobsite

Dankzij unieke en creatieve recruteringscampagnes vinden nieuwe werknemers de weg naar je kmo. Ontwikkel bv. een aantrekkelijke jobsite om de Employee Value Proposition (EVP) of waardepropositie van je bedrijf uit de doeken te doen: laat zien welke waarden jij toekomstige medewerkers biedt in ruil voor hun inzet en tijd. Bovendien is het een fijne manier om je huidige werknemers in de bloemetjes te zetten. 

Neem contact op

Duurzame visie in de kijker

DNA Marketing heeft ons ondersteund bij de complete rebranding van ons transportbedrijf om onze duurzame visie bekend te maken bij een groot publiek. Een geslaagde missie, want zelfs het aantal spontane sollicitaties is toegenomen!

Dirk Van Peteghem
VPD Transport & Logistics

Meer over onze samenwerking

Strategie voor duurzaam en verantwoord ondernemen

Hoe blink je uit in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)? 

Duurzaam en verantwoord ondernemen is vandaag belangrijker dan ooit. Jammer genoeg is hier niet altijd voldoende aandacht voor. Nochtans is het een slimme investering om bij je bedrijfsactiviteiten rekening te houden met mens, milieu en maatschappij. Zowel de wereld als je onderneming plukken er de vruchten van. 

Investeer in groei

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is verankerd in alle bedrijfsprocessen, maar ziet er voor elke onderneming anders uit. Of je nu klein begint of grootse plannen hebt, DNA Marketing denkt met je mee volgens de groei van jouw bedrijf. Wij zijn je link naar alle trends rond duurzaam en verantwoord ondernemen en passen jouw strategie met de tijd aan voor de beste investering in een succesvolle toekomst.

Neem contact op

DNA heeft ons geholpen digitaal te groeien

DNA Marketing is een ontzettend fijne en flexibele partner die ons bedrijf heel goed aanvoelt. Het DNA-team blinkt uit in marketing en ze hebben ons enorm geholpen om als onderneming digitaal te groeien.

Marijke Vandergucht
Zaakvoerster bij Garage Vandergucht

Ontdek onze samenwerking

Strategie voor leadgeneratie

Hoe vergroot je jouw doelgroep?

Met leadgeneratie identificeer je potentiële klanten, wek je hun belangstelling en laat je jouw kmo groeien. Onze Marketing as a Service (MaaS) oplossing ondersteunt jouw kmo bij het ontwikkelen en toepassen van een effectieve strategie.

Hou contact met je klanten

Een combinatie van contentmarketing, social media, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en betaalde advertenties helpt om jouw doelgroep te bereiken en hen te overtuigen om met jouw bedrijf in zee te gaan. Door regelmatig de prestaties van jouw inspanningen voor leadgeneratie te monitoren, zorg je er bovendien voor dat jouw strategie blijft aansluiten bij je bedrijfsdoelen.

Vraag een gesprek aan

Nieuwsgierig naar de impact op jouw kmo?

Neem contact op met DNA Marketing! Voortaan kan je rekenen op je eigen marketing- en communicatieteam. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! 

Ontdek onze Marketingpakketten

Of: Direct een babbeltje doen 

Succesvolle strategieën

Shanna haar droom werd werkelijkheid met een nieuwe branding

Vixen

Shanna haar droom werd werkelijkheid met een nieuwe branding

Shanna Michiels was geen onbekende toen ze bij DNA Marketing kwam aankloppen. Met een hoofd vol ideeën en een grote droom om zelfstandige te worden kwam ze om raad vragen bij zaakvoerder Dirk.

Lees meer
Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer