Strategie

Met kleine acties en projecten behaal je mooie resultaten voor een korte periode. Bedenk eens welke impact je kan creëren met een planning op langere termijn ...

Waar sta je vandaag met je onderneming? Waar wil je naartoe? Bij DNA Marketing brengen we eerst je ambities en doelstellingen in kaart. Door jouw merkstrategie zorgvuldig op te bouwen, zorgen we voor een boost van je onderneming op de markt én bij jouw doelgroep(en).

Marketing

Marketing

Je staat bekend om je dynamische aanpak? En je wil je zaak dan ook graag nog meer in de kijker zetten? DNA Marketing helpt je met het opstarten en het onderhouden van een stevige marketingstrategie. Zo kan je in de toekomst verder bouwen op een diepgaand en waardevol contact met je (potentiële) klanten.

Wij weten wat ons te doen staat!
De zin om te ondernemen zit in je DNA, dat is zeker. Wij helpen je graag verder met strategisch marketingadvies op maat van je bedrijf. Hierop kan je rekenen met ons in je team:

  • Je begrijpt de noden en behoeftes van je klanten.
  • Je haalt een hogere omzet.
  • Je bereikt de juiste doelgroep(en).
  • Je bepaalt én behaalt je doelen.
  • En nog zoveel meer!

Hoe gaan we te werk?

Om jouw DNA zo goed mogelijk te begrijpen, geven we bij DNA Marketing de voorkeur aan persoonlijk contact. Een van onze doeners komt daarom (twee)wekelijks bij je langs op de werkvloer. Zo leren we je onderneming door en door kennen, kunnen we kort schakelen en snel bijsturen én ... we maken echt deel uit van jouw team. Ondertussen kan jij je volledig concentreren op je core business.

Bij de start van onze samenwerking bekijken we samen met jou je bedrijf door een compleet nieuwe bril. Met die kritische en tegelijkertijd frisse blik tillen we je merk commercieel en communicatief naar een hoger niveau.

Vervolgens zorgen we voor een optimale communicatie met je (potentiële) klanten, door middel van originele commerciële acties, een volledige merk- en marketingstrategie, marketingadvies, een online planning en zoveel meer.

Begint het nu écht te kriebelen?

Doe het gewoon en neem contact op met DNA Marketing! Voortaan kan je rekenen op je eigen marketing- en communicatieteam. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Employer branding

Employer branding

Trek nieuwe medewerkers aan met een doordachte strategie!

Door de krappe arbeidsmarkt is het vandaag een hele uitdaging om nieuwe werknemers te rekruteren. Het is dan ook nodig om jezelf te onderscheiden van de andere werkgevers om toptalent aan te trekken.

Ben je zelf ook op zoek naar het perfecte profiel om jouw team te versterken? Of wil je jouw huidige werknemers naar een hoger niveau tillen? Naast marketing is het voor elke onderneming broodnodig om in te zetten op employer branding en je relevantie als werkgever te laten zien.

Hoe we dat voor jou doen bij DNA Marketing? Eerst zetten we jouw merk stevig op de kaart. Zo maken we meteen duidelijk waarom je onderneming zo'n aantrekkelijke werkgever is.

Vervolgens brengen onze doeners enkele cruciale factoren in kaart. Hoe houd je jouw medewerkers aan boord? Wat maakt jouw bedrijfscultuur uniek? Welke impact heeft werkgeluk bij je huidige en potentiële werkkrachten? Zo rollen we de basis uit voor een succesvolle strategie op lange termijn.

Hoe gaan we te werk?

Ons geheim: met de juiste middelen en de nodige portie creativiteit zorgen we voor een plan van aanpak helemaal op maat van jouw bedrijf. Met behulp van unieke recruteringscampagnes, bv. in de vorm van een aantrekkelijke jobsite, komen nieuwe werknemers spontaan naar je toe. Dit is jouw kans om de EVP (Employee Value Proposition of waardepropositie) van je bedrijf uit de doeken te doen en duidelijk te maken welke waarden jij toekomstige medewerkers biedt in ruil voor hun inzet en tijd. Bovendien is het ook een fijne manier om je huidige werknemers in de bloemetjes te zetten.

Vraag je offerte aan

Duurzaam & verantwoord ondernemen

Duurzaam & verantwoord ondernemen

Duurzaam en verantwoord ondernemen is vandaag belangrijker dan ooit. Jammer genoeg is hier niet altijd voldoende aandacht voor. Nochtans is het een slimme investering om rekening te houden met mens, milieu en maatschappij bij je bedrijfsactiviteiten. Zowel de wereld als je onderneming plukken er de vruchten van.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is verankerd in alle bedrijfsprocessen, maar ziet er voor elke onderneming anders uit. Of je nu klein begint of grootse plannen hebt, DNA Marketing denkt met je mee volgens de groei van jouw bedrijf. Wij zijn je link naar alle trends rond duurzaam en verantwoord ondernemen en passen jouw strategie met de tijd aan voor de beste investering in een succesvolle toekomst.

Vraag een gesprek aan