Digitale marketing

Al meer dan 4,6 miljard mensen zijn online actief. Maar hoe bereik je een specifieke doelgroep? En welke tools gebruik je om jouw boodschap kracht bij te zetten?

Vandaag is je eigen digitale stempel drukken onderdeel van ondernemen. Het DNA-team staat je hierin bij met een impactvolle digitale strategie.

Hou je klaar voor stapels vind-ik-leuks en hartjes ... here we go!

Social media & advertising

Social media & advertising

Zie je door de bomen het bos niet meer? En spendeer je liever je tijd aan je core business dan aan diverse social mediaplatforms en nieuwe trends en evoluties die elkaar in razendsnel tempo opvolgen?

 Onze social media-doeners zorgen voor jouw impact!

Het DNA-team bedenkt voor jou de optimale social mediastrategie op maat van je bedrijf, zodat (potentiële) klanten moeiteloos de weg vinden naar je website/winkel/kantoor.

Met prikkelende en verfrissende copy vertellen we jouw verhaal online. Zo bouw je niet alleen verder aan de band met je bestaande klanten, maar bereik je ook nieuwe mensen.

Een contentkalender, community management en advertentiestrategie voor specifieke campagnes: het zijn enkele van onze troeven op onze dagelijkse to-dolijst om jouw doelstellingen te bereiken.

Social media pakketten

Zoekmachine optimalisatie en advertising

Zoekmachine optimalisatie en advertising

Uiteraard wil je dat de online aanwezigheid van je bedrijf opvalt tussen alle concurrenten. Met zoekmachine optimalisatie en advertising zet je jouw merk in de kijker. DNA Marketing stippelt met jou de juiste strategie uit voor de grootste impact bij je doelpubliek(en).

Wil je makkelijk online gevonden worden tussen alle zoekresultaten? Dan is zoekmachine optimalisatie (SEO of Search Engine Optimization) onmisbaar in jouw online strategie. Ook jouw Google My Business-account optimaal inrichten heeft hierbij een positieve invloed. Dankzij zoekmachine adverteren (ook bekend als SEA of Search Engine Advertising) trek je bovendien nieuwe bezoekers, klantenleads en sales aan. Een maandelijks advertentiebudget is dan ook een goede garantie om online in het oog te springen.

Het DNA-team helpt jouw bedrijf graag mee naar de top!

SEA & SEO pakketten

Marketing automatisatie

Marketing automatisatie

Ben je klaar voor de stap naar marketing automatisatie? Het doel: meer leads genereren en conversies met lead generatie verhogen. Want door marketingacties en vervolgacties te automatiseren, verzamel je ook heel wat interessante data. En meer inzicht in het gedrag van je online bezoekers betekent dat je in de toekomst gerichtere campagnes kan opzetten en je content personaliseren. Zo bereik je altijd de juiste doelgroep op het juiste moment.

Denk bv. aan e-mailmarketing: 'toevallig' krijg je een mail met zeer specifieke inhoud die jou direct aanspreekt na een search op een website. Hierachter schuilt een heel funnelsysteem dat ervoor zorgt dat online gebruikers makkelijker converteren en daardoor ook waardevoller zijn voor je bedrijf.

Samengevat, met marketing automatisatie:

  • genereer je meer en relevanter verkeer,
  • presenteer je de juiste content, op het juiste moment,
  • leid je jouw doelgroep door hun experience journey,
  • laat je bezoekers gemakkelijk converteren.

Vraag jouw offerte aan