Digitale marketing

Vandaag is je eigen digitale stempel drukken onderdeel van ondernemen. Het DNA team staat je hierin bij met een impactvolle digitale strategie. 

Klaar voor impact?

Zet je digitale stempel

Bijna 5 miljard mensen zijn online actief. Maar hoe bereik je een specifieke doelgroep? En welke tools gebruik je om jouw boodschap kracht bij te zetten? Vandaag is je eigen digitale stempel drukken onderdeel van ondernemen. Het DNA team staat je hierin bij met een impactvolle digitale strategie. 

Laten we samen jouw kmo (digitaal) in de kijker zetten!

Social media & advertising

Social media platforms en nieuwe trends volgen elkaar in razendsnel tempo op. Zie jij door de bomen het bos niet meer en concentreer je jezelf liever op je core business? Het DNA team bedenkt voor jouw bedrijf de optimale strategie voor social media. Zo vinden (potentiële) klanten moeiteloos de weg naar je website / winkel / kantoor. 

  • Met prikkelende copy vertellen we jouw verhaal online. Zo bouw je een band op met bestaande klanten én bereik je nieuwe mensen.
  • We zorgen voor campagnes op maat. Enkele sleutelwoorden: contentkalender, community management en advertentiestrategie.
  • Meten is weten, dus ook cijfers en rapportages zijn maandelijkse evidenties.

Social media pakketten

De cijfers staan zwart op wit gedrukt. Fenomenaal!

Onze social media groeien elke dag door de directe return van kwalitatieve leads. De cijfers staan zwart op wit gedrukt. Fenomenaal!

Wim hernaut
Zaakvoerder bij Belisol

SEO: zo vinden klanten jouw kmo online!

Hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten jouw kmo makkelijk vinden op het wereldwijde web? Je wijst hen de weg met zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO)!

Het DNA team helpt je om je webpagina's hoog te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Onze SEO specialisten gebruiken de juiste trefwoorden in interessante artikels op je blog of delen tips & tricks onder uitnodigende titels. Zo vind je doelpubliek jouw kmo in een paar kliks. Ook een relevante Google Business Profile heeft gegarandeerd een positieve invloed op je online zichtbaarheid.

SEA: zo val je online op tussen concurrenten!

Uiteraard wil je de aanwezigheid van je bedrijf online laten opvallen tussen concurrenten. Daarom is er zoekmachine advertising of Search Engine Advertising (SEA)! 

DNA Marketing stippelt met jou de juiste strategie uit voor de grootste impact bij je doelpubliek. Dankzij zoekmachine adverteren trek je nieuwe bezoekers, klantenleads en sales aan. Met een maandelijks advertentiebudget komt je webpagina op een prominente plaats bij de zoekresultaten van een zoekmachine als Google en spring je online in het oog. Bij ons geen loze beloftes: met enkel vaste tarieven én regelmatige, duidelijk verstaanbare, rapportages!

Ontdek onze SEA pakketten

Wij bouwden dankzij DNA een nauwe band op met onze klanten

Dankzij de vindingrijkheid, originaliteit en flexibiliteit van het DNA team bouwden we een nauwe band met onze klanten op.

Bart Gorgon
Zaakvoerder bij Gorgon Motors

Marketingautomatisatie voor jouw kmo

Kies voor efficiëntie, personalisatie en groei

Wat marketingautomatisering kan betekenen voor jouw bedrijf? Door marketingacties en vervolgacties te automatiseren, verzamel je waardevolle data en krijg je inzicht in het gedrag van je online bezoekers. Dit stelt je in staat om content te personaliseren en met gerichtere campagnes altijd de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken.

Het DNA team helpt je bij: 

  • E-mailautomatisering: zoals het sturen van opvolgmails na een aankoop.
  • Lead scoring: om info te verzamelen over de interactie van je klanten met content.
  • Social media planning: om automatisch content te publiceren op social media platforms. 

Ontdek marketing automatisatie

Begint het nu écht te kriebelen?

Doe het gewoon en neem contact op met DNA Marketing! Met ons team aan marketingexperts ondersteunen wij je in elk facet van digitale marketing. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! 

Bekijk onze marketingpakketten

Succesvolle digitale marketing

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer
Meer visibiliteit en een groter klantenbereik met MaaS

Gorgon Motors

Meer visibiliteit en een groter klantenbereik met MaaS

Garagebedrijf Gorgon Motors wilde online en offline meer visibiliteit voor een groter klantenbereik. Met Marketing as a Service (MaaS) genieten ze de ervaring van een volledig team van experten in marketing en communicatie.

Lees meer