Content creatie

De doeners van DNA Marketing mixen copy en beeld samen tot jouw unieke contentcocktail. De persoonlijke aanpak en inleving in je bedrijf tilt onze creativiteit net dat tikkeltje hoger, zodat we met straffe content jouw merk in de markt zetten.

Van deze mix krijg je geen kater, wel volgers, leads en nieuwe kansen om je merk nog meer te laten groeien!

Vraag jouw offerte aan

Copywriting

Copywriting

Teksten zijn belangrijker dan ooit: ze zijn zelfs de sleutel om je bedrijf vindbaar te maken op het internet. En om je doelpubliek vervolgens zo te boeien dat jouw verhaal ook binnenkomt.

Daarom verzorgen wij graag jouw copy op al je online en offline kanalen.

Fotografie

Fotografie

Een beeld zegt zoveel meer dan woorden ... Kies je foto's voor de website en social media dan ook zorgvuldig uit, want ze hebben de kracht om je merk sterk en herkenbaar te maken.

Het DNA-team is graag jouw fotograaf voor je online en offline kanalen.

Video & animatie

Video & animatie

Een reclameboodschap om te delen? Een originele vacature uitsturen? Of je bedrijf flitsend voorstellen? Bij DNA Marketing gieten we al je ideeën in een video.

En uiteraard zorgen we voor het script, de acteurs, de montage én de verspreiding.

Offline communicatie

Offline communicatie

Ook al zijn we allemaal continu online, bij DNA Marketing zien we de niet-digitale communicatie zeker niet over het hoofd. Om je merk nog sterker te maken, trekken we je verhaal dus ook offline door.

Wil je een gebruikshandleiding, whitepaper, brochure of iets anders met jouw bedrijf in de hoofdrol? Ook daarvoor zorgt het DNA-team!