Content creatie

Vertaal jouw unieke verhaal naar duidelijke marketing en val op tussen alle concurrentie.

Klaar voor impact?

Jouw unieke verhaal

Hoe zorg je ervoor dat je kmo opvalt tussen alle (online) concurrentie? Een duidelijke marketing én communicatie overtuigt (potentiële) klanten. Met een persoonlijke aanpak en inleving in jouw bedrijf zet het DNA team met creatieve content jouw merk in de markt. Met straffe teksten, unieke bedrijfsbeelden en ook video's voor maximale impact!

Copywriting

Teksten zijn belangrijker dan ooit: ze zijn zelfs de sleutel om je bedrijf via SEO (Search Engine Optimization) vindbaar te maken op internet. En om je doelpubliek vervolgens zo te boeien dat jouw verhaal ook binnenkomt. DNA verzorgt daarom graag jouw copy voor al je online en offline kanalen.

Fotografie

Een beeld zegt zoveel meer dan woorden ... Kies je foto's voor de website en social media dan ook zorgvuldig uit, want ze hebben de kracht om je merk sterk en herkenbaar te maken. Het DNA-team is graag jouw fotograaf voor je online en offline kanalen. 

DNA Marketing heeft ons fantastisch ondersteund

Hun creatieve ideeën en doortastende aanpak hebben ons geholpen om succes te boeken, zowel tijdens de uitdagende COVID-periode als bij de rebranding naar Nesta.

Griet en Kayes
Eigenaars van Nesta

Ontdek onze samenwerking

Video & animatie 

Video en animatie zijn essentieel in de huidige digitale wereld. Of je nu een reclameboodschap wil delen, een unieke vacature wil uitsturen of je bedrijf in een flitsend format wil voorstellen, bij DNA Marketing gieten we al je ideeën in een wervelende video. Wij zorgen voor het script, de acteurs, de montage en de verspreiding, zodat je boodschap opvalt en je doelgroep bereikt.

Offline communicatie

Bij DNA Marketing zien we niet-digitale communicatie zeker niet over het hoofd. Want om je merk nog sterker te maken, trekken we je verhaal ook offline door. Wil je een handleiding, brochure, flyer of een andere in real life drager met jouw bedrijf in de hoofdrol? Ook daarvoor zorgt het DNA team! 

Begint het nu écht te kriebelen?

Doe het gewoon en neem contact op met DNA Marketing! Wij helpen je graag met het opzetten van jouw digitale strategie. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze marketingpakketten

Succesvolle content creatie

Groeikracht door social media!

Purple Mustard

Groeikracht door social media!

Als internationaal bedrijf wilde Purple Mustard zijn bereik vergroten en meer betrokkenheid creëren bij hun wereldwijde doelgroep.

Lees meer
Een motiverend duwtje zorgde voor een succesverhaal

Feestzaal Den Ast

Een motiverend duwtje zorgde voor een succesverhaal

“DNA Marketing hielp ons van enkele posts op sociale media tijdens de covid-periode naar een volledige marketing aanpak met een snel resultaat tot gevolg!” – Aldus David, zaakvoerder Den Ast.

Lees meer