Tartufo wordt Nesta

Ken je klanten!

De opdracht

Restaurant Tartufo vond in DNA Marketing de juiste partner voor hun digitale marketing. Dat loonde tijdens de lockdown: met de lancering op de website van een bestelformulier voor takeaway en tutorials van gerechten, zorgden we zelfs voor een groter bereik. Na de heropening van het restaurant lieten we Tartufo bovendien verrassend uit de hoek komen met een gloednieuwe, frisse huisstijl en de introductie van een QR-code als menukaart.

Onze samenwerking

Toen de tijd rijp was om het roer om te gooien, klopten eigenaars Griet en Kayes opnieuw aan bij DNA Marketing. Na de eerdere succesvolle samenwerking kregen we het vertrouwen om een volledige rebranding uit te denken voor een nieuwe start én een nieuw restaurant. DNA bedacht de nieuwe naam Nesta, we ontwierpen het gloednieuwe logo en de nieuwe huisstijl en we bouwden ook een volledig aangepaste website.

Het resultaat

De inspanningen van DNA om de klanten van Tartufo te blijven aanspreken tijdens de lockdown wierp vruchten af en zorgde zelfs voor een groei. Zowel vaste als nieuwe klanten vonden de weg naar de website dankzij de afhaaldienst. Deze creatieve aanpak pasten we ook toe voor het nieuwe restaurant Nesta. Met de rebranding haalden we vooral lokaal bijzonder mooie cijfers. Zo behaalden we met de nieuwsbrieven scores die 3 x hoger liggen dan bij het gemiddelde restaurant. 

DNA Marketing heeft ons zowel bij Tartufo als bij Nesta fantastisch ondersteund.

Hun creatieve ideeën en doortastende aanpak hebben ons geholpen om succes te boeken, zowel tijdens de uitdagende COVID-periode als bij de rebranding naar Nesta. We zijn dankbaar voor hun oprechte betrokkenheid en expertise.

Griet en Kayes
eigenaars van Nesta

Ook aan de slag?

Meer weten over onze succesvolle samenwerking met Nesta of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Naar een nieuwe adem!

Meer branding

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer
Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiële) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Lees meer