Branding & Design

Dit is de ideale mix van grafische elementen en heldere communicatie om je kmo in de markt te zetten.

Klaar voor impact?

Een ijzersterke fundering

Met een doordachte branding creëer je een sterke merkidentiteit. Een droom voor je team van gedreven medewerkers, want hierop kunnen ze verder bouwen. 

DNA Marketing voorziet voor jou die fundering om je bedrijf te laten groeien: de ideale mix van grafische elementen en heldere communicatie om je kmo in de markt te zetten.

Huisstijl & (re)branding

Zorg voor herkenbaarheid!

Versterk de identiteit van je merk met een passende huisstijl. Welk gevoel wil je oproepen? Welke boodschap wil je uitstralen met je onderneming? 

Het DNA team denkt met je mee én voert uit: van gepaste kleuren, lettertypes, beeldmateriaal tot grafische elementen ... Alles heeft impact op de uitstraling van je bedrijf. Onze doeners stippelen daarom heel graag samen met jou de richtlijnen uit voor jouw merkidentiteit en gieten alles in een handige gids voor nog meer inspiratie.

Branding, hoe doe je dat?

Wil je graag je bedrijf in de kijker zetten, maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Het DNA team helpt je graag. Samen bedenken we een gepaste naam, bepalen we je unieke verkoopargumenten (Unique Selling Points of USP's), ontwerpen we je huisstijl en brengen we je merkstrategie in kaart. 

Uiteraard betrekken we je bij elke stap: zo zetten we samen het sterkste merkverhaal neer.

Ontwikkel je visuele identiteit

Doorheen de jaren staat je bedrijf niet stil. Uitdagingen onderweg maken dat je knopen doorhakt en je merk evolueert. Uiteraard wil je die nieuwe waarden correct vertalen naar je visuele identiteit

Het DNA-team helpt je bij je rebranding: van logo over huisstijl tot gerichte communicatie om je doelgroep(en) en (potentiële) klanten op een overtuigende manier aan te spreken.  

Een complete rebranding

DNA Marketing heeft ons ondersteund bij de complete rebranding van ons transportbedrijf om onze duurzame visie bekend te maken bij een groot publiek. Een geslaagde missie, want zelfs het aantal spontane sollicitaties is toegenomen!

Dirk Van Peteghem
VPD Transport & Logistics

Ontdek onze samenwerking

Logo

Een sterk logo zorgt voor herkenbaarheid en straalt de kernwaarden van je onderneming uit. Als de 'outfit' van je bedrijf speelt een logo een bepalende rol in je huisstijl en je merkidentiteit. 

Ben je net gestart? Of heeft jouw bestaande logo een opfrissing nodig? DNA gaat ermee aan de slag en vertaalt de essentie van je bedrijf in het perfecte logo!

Doe mij maar een logo!

Illustraties

Digitale illustraties vormen een absolute meerwaarde voor je merkstrategie. Ze zetten de creatieve kant van je bedrijf in de kijker en helpen bij je employer branding. 

DNA Marketing overloopt graag met jou alle mogelijkheden op maat van jouw bedrijf voor het mooiste resultaat.

Grafisch ontwerp DNA

Grafisch ontwerp

Van websites en nieuwsbrieven tot brochures, flyers en visitekaartjes: onze creatieve experts zorgen voor indrukwekkende communicatie. Met impact, zowel online als offline.

Bij DNA Marketing kan je rekenen op ons in-house grafisch talent plus een netwerk van 4 vaste freelancers om je merk optimaal te vertegenwoordigen.

Begint het al te kriebelen?

Neem contact op met DNA Marketing! Je kan rekenen op je eigen netwerk van doeners voor marketing en communicatie. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Succesvol ontworpen

Groeikracht door social media!

Purple Mustard

Groeikracht door social media!

Als internationaal bedrijf wilde Purple Mustard zijn bereik vergroten en meer betrokkenheid creëren bij hun wereldwijde doelgroep.

Lees meer
Ceci est fan… euhm… Chocotastique!

Praleen

Ceci est fan… euhm… Chocotastique!

Wat in 2020 begon met het ontwerp van een logo voor een nieuw ambachtelijk product van Praleen artisanale chocolatier, werd al snel meer.

Lees meer