Branding & Design

De impact van een doordachte branding valt niet te onderschatten! Elk professioneel en gedreven team staat nog zoveel sterker als ze kunnen verder bouwen op een stevige merkidentiteit.

DNA Marketing voorziet die fundering door middel van een samenhangend geheel van grafische elementen en heldere communicatie.

Logo

Logo

Een sterk logo zorgt voor herkenbaarheid en straalt de kernwaarden van je onderneming uit. Het is de 'outfit' van je bedrijf en speelt een bepalende rol in je huisstijl en merkidentiteit.

Wil je ook de essentie van je bedrijf vertalen in het perfecte logo? Ben je net gestart? Of heeft jouw bestaande logo een opfrissing nodig? DNA gaat ermee aan de slag!

Doe mij maar een logo!

Huisstijl & (re)branding

Huisstijl & (re)branding

Zorg voor herkenbaarheid!

Versterk de identiteit van je merk met een doordachte huisstijl. Wat wil je uitstralen met je onderneming? Wat is het gevoel dat je wil doorgeven aan je doelgroep?

Het DNA-team denkt met je mee én voert uit: van gepaste kleuren, lettertypes, beeldmateriaal tot grafische elementen ... Alles heeft impact op de uitstraling van je bedrijf. Onze doeners stippelen daarom heel graag samen met jou de richtlijnen uit voor jouw merkidentiteit en gieten alles in een handige gids voor nog meer inspiratie.

Branding, hoe doe je dat?

Wil je graag je bedrijf in de kijker zetten, maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Het DNA-team helpt je graag. Samen bedenken we een gepaste naam, bepalen we je unieke verkoopargumenten (USP's of Unique Selling Points), ontwerpen we je huisstijl en brengen we je merkstrategie in kaart.

Uiteraard betrekken we jou bij elke stap: zo zetten we samen het sterkste merkverhaal neer. 

Laat je visuele identiteit evolueren

Doorheen de jaren staat je bedrijf niet stil. Uitdagingen onderweg maken dat je knopen doorhakt en je merk evolueert. Uiteraard wil je die nieuwe waarden correct vertalen naar je visuele identiteit.

Het DNA-team helpt je bij jouw rebranding: van logo over huisstijl tot gerichte communicatie om je doelgroep(en) en (potentiële) klanten op overtuigende manier aan te spreken.

Illustraties

Illustraties

Digitale illustraties tonen je creatieve kant als bedrijf en hebben een absolute meerwaarde voor je merkstrategie. Zo kan je bv. je employer branding in de kijker zetten, of gewoon op een originele manier je klanten aanspreken. De opties zijn eindeloos.

DNA Marketing overloopt graag met jou alle mogelijkheden op maat van jouw bedrijf voor het mooiste resultaat.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes, brochures, flyers, whitepapers ... Alle online en offline communicatie voor jouw merk is in de beste handen bij DNA Marketing.

Graag een offerte