VPD Transport & Logistics

Rebranding voor duurzame impact

De opdracht

Als expert in last minute delivery zorgt VPD Transport & Logistics voor rechtstreekse leveringen tussen bedrijven en hun klanten. Die dienst maakt deel uit van de duurzame oplossingen die de firma biedt binnen de transportsector. Om hun groene visie en waarden beter bekend te maken, wilde VPD werk maken van een rebranding. Als vertrouwde marketingpartner zorgde DNA Marketing voor een vlotte transitie.

Onze samenwerking

De eerste stap: het bedrijf onder de loep nemen en de missie duidelijk definiëren. Waarvoor staan we? Waar willen we naartoe? De antwoorden van VPD Transport & Logistics zijn intussen vertaald in een vernieuwde identiteit. Uiteraard met een herkenbare huisstijl en passend logo. Hiervoor zorgde DNA Marketing met een gerichte communicatie om (potentiële) klanten op de hoogte te brengen.

Het resultaat

De rebranding weerspiegelde de vernieuwende waarden van VPD Transport & Logistics. Van het logo en de website tot de werkkledij: het bedrijf kreeg een complete make-over. Met de nieuwe boodschap spreekt het bedrijf nu duidelijk hun doelgroep aan. Zo wordt ook hun rol als trendsetter in de sector benadrukt. Dit vertaalde zich in een toename in het aantal spontane bezoekers op de website en social media, meer spontane sollicitaties en een verhoogde zichtbaarheid bij potentiële klanten.

Zelfs het aantal spontane sollicitaties is toegenomen!

DNA Marketing heeft ons ondersteund bij de complete rebranding van ons transportbedrijf om onze duurzame visie bekend te maken bij een groot publiek. Een geslaagde missie, want zelfs het aantal spontane sollicitaties is toegenomen!

Dirk Van Peteghem
VPD Transport & Logistics

Ook aan de slag?

Meer weten over onze succesvolle samenwerking met VPD of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Rebranding gewenst!

Meer branding

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer
Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiële) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Lees meer