Vixen

Van droom naar realiteit met een nieuwe logo en website

De opdracht

Je eigen zaak uit de grond stampen, daar komt heel wat bij kijken. Shanna Michiels droomde met Vixen van een onderneming die bedrijfsanalyserende taken en administratie uitvoert voor zelfstandigen en kmo's. Ze trok met haar ideeën naar Dirk, zaakvoerder bij DNA Marketing, omdat ze hulp zocht met het ontwerp van een sterk logo en een uitnodigende website.

Onze samenwerking

Een vrijblijvend gesprek tussen Dirk en Shanna over de tips & tricks voor een goede visibiliteit van je merk groeide uit tot een mooie samenwerking. Het DNA-team ging aan de slag en ontwierp een logo en een website volgens Shanna's visie. We gaven ook raad en brachten frisse ideeën aan om haar droom werkelijkheid te maken.

Het resultaat:

Vandaag is Shanna de trotse eigenares van Vixen. Haar logo en website zorgen voor een duidelijke herkenbaarheid van haar zaak. Potentiële klanten vinden intussen vlot de weg naar haar bedrijf. En daar stopt de samenwerking met DNA niet, want vandaag is het team nog altijd haar vaste partner voor alles wat te maken heeft met marketingstrategie en communicatie.

Mijn logo en website werden met zorg ontworpen

Toen ik als zelfstandige wilde beginnen, was het een evidentie voor mij om te kiezen voor DNA Marketing als partner. Ik kende Dirk al enkele jaren en ik hou van zijn aanpak: eerlijk, respectvol, rechtuit en gene zever. Mijn droom werd werkelijkheid! Mijn logo en website werden met de meest creatieve zorg ontworpen en ik was klaar om met mijn verhaal naar buiten te komen. We zijn nu meer dan een jaar verder en DNA is nog altijd mijn marketingpartner.

Shanna
Vixen

Ook aan de slag?

Meer weten over onze succesvolle samenwerking met Vixen of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het duidelijk zijn!

Meer branding

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer
Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiƫle) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Lees meer