DNA Marketing haalt 150.000 euro op voor verdere groei

We hebben bij DNA Consulting, of nu beter gekend onder onze nieuwe naam DNA Marketing, de afgelopen maanden niet stil gezeten. Er was veel beweging achter de schermen en dit had allemaal te maken met onze toekomstvisie waaraan gewerkt werd. Wat begon met een strategische oefening onder de Spaanse zon te Benissa met onze DNA doeners werd de maanden daarop volgend verder vertaald naar een rebranding met impact!

 

Een knappe boost voor impact!

Daarbovenop haalden we ook een mooie investering binnen voor een bedrag van 150.000 euro om die toekomstplannen verder om te zetten in daden. Een knappe bijdrage waar we heel dankbaar voor zijn. Deze zal doordacht ingezet worden door enerzijds het team te versterken en anderzijds een extra duwtje te geven richting die verdere groei.

Onze focus bij DNA Marketing komt te liggen op de kwaliteit van de diensten en onze werking als team, zo werd er een grote aanpassing doorgevoerd in het dienstenaanbod. Hiermee willen we een nog grotere impact creëren voor onze (nieuwe) klanten en een strategische 360° graden oplossing bieden voor KMO’s.  

Ons DNA-team bestaat namelijk uit doeners. Met heel veel passie voor communicatie én een gezonde dosis boerenverstand vertalen we een ondernemersverhaal naar een marketingplan op maat van het bedrijf. Wij begrijpen hun DNA beter dan wie ook door hen als partner te vergezellen tijdens het hele traject.

Rebranding richting “meer ons ding”!

Die rebranding is ook niet gek gevonden gezien het team op enkele jaren gegroeid is en er mee voor gezorgd heeft dat DNA Marketing is wat het vandaag de dag is. De nieuwe frisse kleuren spitsen zich toe op ons eigen dna. Zo staat de paarse DNA kleur voor kwaliteit, vertrouwen & inspiratie. Terwijl de oranje DNA kleur ons enthousiasme, fascinatie voor wat we doen, de creativiteit en warmte die we uitstralen symboliseert.

Geen DNA-mascotte, maar wel een impactvolle vingerafdruk! Waarom deze keuze? Een vingerafdruk is uniek en persoonsgebonden (beetje zoals het dna). Het identificeert iemand net zoals wij onze klanten/KMO’s willen identificeren en op de kaart zetten adhv. goed marketing advies. Voor ons is het een krachtig symbool welke ook perfect aansluit bij onze slogan “doeners met impact”.

Klaar voor impact?

Ben je als KMO of zelfstandige op zoek naar extra ondersteuning om jouw merk op de kaart te zetten? Dan zijn wij de perfect match! Bij DNA Marketing zorgen we met jouw unieke marketingverhaal voor de juiste impact en heb je meteen een heel marketingteam tot jouw beschikking.