VPD Transport & Logistics

Marketingstrategie voor gegarandeerde groei

De opdracht

In 2017 ging Dirk Van Peteghem, toenmalig eigenaar en nu actief als founder, business developer en verantwoordelijke sustainability van VPD Transport & Logistics, op zoek naar een betrouwbare marketingpartner. De keuze viel op DNA Marketing om het transportbedrijf en hun missie duidelijk op de kaart zetten.

Onze samenwerking

Hoe onderscheidt VPD zich van andere transportbedrijven? DNA liet het de wereld weten door de website op te frissen, een nieuw logo te creëren en een bedrijfsfilm te coördineren. De vernieuwende aanpak van VPD werd bovendien extra in de verf gezet met verschillende campagnes. Zo ontwikkelde DNA ook de marketingstrategie voor het cargobike-project Urbeez: van naamkeuze, logo-ontwerp, fotoshoots en contentontwikkeling met videoproductie voor de website en social media. Ook de presentaties voor (potentiële) klanten nam DNA onder de loep. Hiermee werd de basis gelegd voor een succesvol partnerschap dat al meer dan 7 jaar duurt. Met wekelijks online overleg en maandelijkse content & marketing meetings voor gegarandeerde groei.

Het resultaat

Met de ondersteuning van het DNA-team kende VPD de afgelopen jaren een enorme groei. Zo steeg het aantal websitebezoekers met maar liefst 500% en ook via LinkedIn was het bereik indrukwekkend. Bovendien won VPD in 2018 de Safety Truck Award en in 2022 sleepte het bedrijf ook de titel van Transporteur van het jaar (nationaal) in de wacht.

Ze halen telkens het beste resultaat uit elke samenwerking!

De samenwerking met dit team van marketingexperten heeft ongetwijfeld bijgedragen aan onze enorme groei van de afgelopen jaren. Samen met hen zijn we onze strategie voor VPD de komende jaren al aan het voorbereiden. Met hun persoonlijke aanpak halen ze telkens het beste resultaat uit elke samenwerking!

Dirk Van Peteghem
Founder, business developer & verantwoordelijke sustainability bij VPD Transport & Logistics

Ook aan de slag?

Meer weten over onze succesvolle samenwerking met VPD of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kies voor partnerschap!

Meer partnerschap

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer
Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiële) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Lees meer