VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker.

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiële) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Uitdaging op de weg = nieuwe kansen onderweg

Uitdaging op de weg = nieuwe kansen onderweg

Sla je met je onderneming een nieuwe weg in? Door de jaren komt je bedrijf voor uitdagingen te staan binnen de sector en hak je knopen door. Het is een mooie kans om als ondernemer te blijven evolueren. Zoals VPD Transport & Logistics: zij kozen voor een nieuwe, duurzame weg. Hét moment om die vooruitstrevende ideeën en waarden ook te delen met hun doelpubliek.

Onderschat de impact van rebranding niet!

Innovatie brengt nieuwe waarden mee. Het is dan ook bijzonder waardevol om jouw vernieuwde merkverhaal te communiceren met (potentiële) klanten. Maar hoe vertaal je jouw nieuwe toekomstvisie op een heldere manier? VPD Transport & Logistics schakelde DNA Marketing in om samen het eigen bedrijf met een kritische blik te bekijken. Het resultaat was een verfrissende vertaling van de vernieuwde identiteit in woord én in beeld.

Jouw huisstijl: van logo tot werkkledij

Een goede rebranding bestaat zowel uit een herkenbare huisstijl met dito logo, als uit gerichte communicatie om potentiële klanten vol overtuiging aan te spreken. Die grootse aanpassing werkte het DNA-team volledig uit voor VPD: van het logo, de website tot de werkkledij ... Dit vooruitstrevende bedrijf werd letterlijk én figuurlijk in een nieuw jasje gestoken om hun vernieuwende boodschap aan iedereen duidelijk te maken.

Interesse? Contacteer ons