Gorgon Motors

MaaS biedt je bedrijf de expertise van een volledig team

De opdracht

Garagebedrijf Gorgon Motors, geleid door broers Bart en Sven, wilde online en offline meer visibiliteit voor een groter klantenbereik. Na enkele schuchtere pogingen om zelf hun website en social media te onderhouden, kwamen ze in contact met DNA Marketing. Gorgon Motors kon voortaan rekenen op de marketingexpertise van DNA met een strategie volledig op maat van hun bedrijf. Met Marketing as a Service (MaaS) genieten ze de ervaring van een volledig team van experten in marketing en communicatie.

Onze samenwerking

Met een persoonlijke aanpak, creatieve acties en de focus op regionale marketing won Gorgon Motors meteen aan visibiliteit, zowel online als offline. DNA deelde op social media o.a. originele wedstrijden en posts met medewerkers voor een sterke band met klanten.

Het resultaat

Na 8 jaar samenwerken blijven de volgers en het bereik van Gorgon Motors nog altijd groeien. In de showroom ervaren Bart en Sven dagelijks hoe belangrijk acties op social media zijn voor de band met klanten. Voor DNA Marketing een extra stimulans om creatief uit de hoek te blijven komen met nieuwe campagnes.

Wij bouwden dankzij DNA een nauwe band met onze klanten op

Dankzij de vindingrijkheid, originaliteit en flexibiliteit van het DNA team bouwden we een nauwe band met onze klanten op. Zelfs tijdens de verplichte sluiting door corona zijn we nooit het contact met ons cliƫnteel verloren en dat hebben ze enorm gewaardeerd. Chapeau! Ook vandaag ervaren we trouwens de sterke meerwaarde van onze samenwerking en volgen we de experten van DNA in al hun strategische advies voor onze communicatie.

Bart Gorgon
zaakvoerder bij Gorgon Motors

Ook aan de slag?

Meer weten over onze succesvolle samenwerking met Gorgon Motors of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Naar een groter bereik!

Meer MaaS

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer
Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiƫle) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Lees meer