BOS & DNA Marketing: Een krachtig partnership met grote impact!

Achter de schermen waren we al een tijdje bezig, maar nu zijn we verheugd om ons nieuwe en krachtige partnerschap met Brothers Of Solidarity (BOS) eindelijk eens in de kijker te zetten! Bij DNA Marketing zijn we altijd op zoek naar manieren om positieve verandering te stimuleren en BOS is daar het perfecte voorbeeld van. Ze begonnen als een groep vrienden met een missie en groeiden uit tot een waardevolle VZW die de samenleving een warm hart toedraagt.

BOS is meer dan alleen "pot & pint"; sinds 2016 hebben ze zich ingezet om daklozen en minderbedeelden te ondersteunen door hen wekelijks te voorzien van warme voedzame maaltijden en voedselpakketten. Een prachtig initiatief dat nu nog groter en sterker wordt met ons strategisch partnerschap! 

 

We geloven sterk in duurzaam ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om BOS te ondersteunen, hebben we een nieuwe website voor hen gecreëerd en zorgen we voor een sterke aanwezigheid op sociale media, zodat ze hun schitterende werk aan een breder publiek kunnen laten zien.

Wil jij ook een verschil maken? Word een broeder of zuster van BOS en doneer, want elke euro maakt het verschil. En voor bedrijven is er Business BOS, waarbij je als sponsor niet alleen maatschappelijk verantwoord onderneemt, maar ook de kans krijgt om deel te nemen aan unieke netwerkevenementen! 

Meer informatie over BOS en hoe je kunt bijdragen aan hun prachtige werk vind je op www.brothersofsolidarity.be. Laten we samen de wereld van vandaag en morgen positief veranderen!