Doeners
met Impact

Ben je als kmo of zelfstandige op zoek naar extra ondersteuning om jouw merk op de kaart op de kaart te zetten?

Marketing voor KMO's Bekijk ons werk

De perfecte match!

De perfecte match voor jouw KMO marketing!

Ben je een KMO of zelfstandige en op zoek naar extra ondersteuning om je merk op de kaart te zetten? Dan zijn wij de perfecte match! Het DNA-team bestaat uit doeners met veel passie voor communicatie en een gezonde dosis  boerenverstand die jouw ondernemersverhaal kunnen vertalen naar een marketingplan op maat van jouw bedrijf. Succes verzekerd, want wij begrijpen je DNA als geen ander door je als partner te begeleiden tijdens het hele proces.

Doeners met impact!

Als marketingpartner bieden wij je naast onze kennis ook een uitgebreid netwerk voor maximale ondersteuning van je bedrijf. Wij kiezen voor een persoonlijke en dynamische aanpak ... tot op de werkvloer. Net dat beetje meer voor de allerbeste kwaliteit. Bij DNA Marketing zorgen we voor de juiste impact met jouw uniek marketingverhaal. Onze focus is "marketing as a service", een heel team ter beschikking van jouw KMO. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van het inhuren van vaste medewerkers; zoals, toegang tot een grotere pool van experts die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van marketing, flexibiliteit in termen van budget en tijdlijnen, en toegang tot gespecialiseerde tools en middelen die voor kleinere bedrijven misschien buiten bereik liggen.

Waarom voor ons kiezen?

Bij het kiezen van een marketingbureau is het belangrijk om er een te vinden die zowel jouw bedrijfsdoelstellingen als -behoeften begrijpt. Met ons krijg je meer dan alleen marketingadvies - je krijgt resultaten! We zijn er bij elke stap: van het ontwikkelen van een effectieve strategie op basis van gegevensinzichten tot het uitvoeren van campagnes via verschillende kanalen en het meten van succes via rapportage en analyses. Ons team werkt samen als een eenheid, zodat we een naadloze uitvoering van begin tot eind kunnen garanderen - geen taak is ons te groot of te klein!

Klaar voor impact?

Strategische partner voor de lange termijn

Bij DNA Marketing willen we niet zomaar een "agentschap" zijn. We willen je partner voor de lange termijn zijn. Samen evalueren we jouw visie en doelstellingen voor de toekomst. We nemen jouw DNA en maken het ons eigen, zodat we een plan met grote impact kunnen creëren.

Our DNA Team is Your Team!

Ons team bestaat uit marketingexperts die vanuit hun specialismen met passie jouw merk ondersteunen. Met de meeste klanten gaan we een partnerschap op lange termijn aan dat blijft groeien, analyseren en vernieuwen naarmate de sector evolueert.

Wat doen we?

Wij bieden onze klanten uitgebreide marketingdiensten om ervoor te zorgen dat zij hun bedrijfsdoelstellingen bereiken. Onze diensten omvatten SEO optimalisatie, website ontwikkeling, content creatie, e-mail marketing en meer. Met onze expertise en ervaring in digitale marketing kan je er zeker van zijn dat je in goede handen bent wanneer je met ons samenwerkt.

Whitepaper in 10 stappen jouw merk

Aan de slag met DNA Marketing

Ben je een doener en wil je direct aan de slag? Download ons gratis 10-stappenplan en ontdek welke online en/of offline kanalen voor jouw bedrijf het beste zijn om een onvergetelijke indruk te maken op (potentiële) klanten. Met DNA Marketing krijg je het duwtje in de rug om een traject op maat van jouw bedrijf te maken, volgens jouw wensen.

 

Maak indruk met je KMO en merk!

Natuurlijk wil je ook meer aandacht voor je merk, zowel van bestaande als van nieuwe klanten. Maar hoe? Stap 1: Laat je inspireren door deze whitepaper. Hierin ontdek je hoe je in 10 stappen meer aandacht krijgt, naamsbekendheid krijgt en de juiste marketingmix voor je merk creëert.

 

Ga voor succes met onze whitepaper

Voor een succesvolle toekomst met je merk, gewoon doen! Download nu onze gratis whitepaper en ontgrendel succes met ons 10-stappenplan dat je helpt de juiste marketingmix voor uw merk te creëren. Begin vandaag nog met meer aandacht en merkbekendheid!

Download whitepaper

Griet & Kayes

DNA wist onze essentie wederom perfect te vangen!

Griet & Kayes
Tartufo

Lees over onze ontdekkingstocht

Kriebelt het om jouw KMO te doen groeien?

Gewoon doen: neem contact op met DNA Marketing! Met ons als partner kan je rekenen op je eigen marketing- en communicatieteam. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we graag alle voordelen voor je bedrijf toe.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! 

Babbeltje doen