Version en FR

 

Yay, je bent een stap dichterbij gekomen tot het ritme van succes voor jouw onderneming!

 

 

Op zoek naar de perfecte symfonie voor het succes van jouw bedrijf? Maak kennis met de "New Kids On The Block", want sinds kort zijn we gevestigd te Saintes met DNA Marketing.

Wij zijn geen gewoon marketingbureau, maar een team van gepassioneerde marketeers en creatievelingen die de juiste toon weten te zetten voor jouw groeiende onderneming. 

We zijn adviespartner voor marketing en communicatie voor zelfstandigen en kmo's én we steken de handen uit de mouwen. Doeners, dus!

Pre-registreer nu!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor een gepersonaliseerd T-shirt met daarop marketingtips specifiek voor jouw onderneming, gehandtekend door onze bandleden.  

 

MaaS = méér voor jouw kmo!

Hoe bereik je nieuwe klanten? Welke kanalen zet je in om de band met je bestaande cliënteel te versterken? De juiste marketingkeuzes zijn cruciaal voor je kmo.

Laat deze unieke kans dus niet aan je voorbijgaan en ontdek hoe marketing as a service het ritme van succes kan zijn voor jouw onderneming.

Ontdek ons bewezen succesrecept!

Ons "Proven Process" is de sleutel tot succesvolle samenwerkingen. We nemen de tijd om te begrijpen, uit te voeren en te rapporteren, zodat we samen jouw doelen kunnen overtreffen.