Garage Vandergucht

Alle aandacht online én offline

De opdracht

Familiebedrijf Garage Citroën Vandergucht zocht een betrouwbare marketingpartner. De opdracht luidde om de uitdagingen binnen de snel veranderende automobielsector te beantwoorden met wervende digitale marketingcampagnes. De expertise van het team van DNA Marketing werd ingezet om potentiële klanten aan te trekken.

Onze samenwerking

DNA Marketing bouwde een gloednieuwe website voor Garage Vandergucht. Met extra aandacht voor Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zorgden we ervoor dat klanten het bedrijf online makkelijker vonden. Bovendien trokken we extra aandacht met creatieve posts op social media kanalen en met grotere campagnes, zoals een lokaal alternatief voor het geannuleerde autosalon in 2021. Bij de overname van de Citroëngarage in Ninove verzorgde DNA ook offline campagnes, met busbestickering, radiospots en sociale media posts. Nog steeds voorziet DNA Garage Vandergucht maandelijks van alle cijfers en rapportages en bespreken we hun visie en prioriteiten op lange termijn.

Het resultaat

Dankzij de inspanningen van het DNA team kende Garage Vandergucht een flinke digitale groei. Klanten vinden sneller de weg naar hun vestigingen, waaronder ook de nieuwe garage in Ninove. Zaakvoerster Marijke Vandergucht geeft aan bijzonder tevreden te zijn dat het bedrijf nu digitaal staat waar een moderne onderneming hoort te staan.

DNA weet er altijd iets succesvol van te maken.

Omdat onze eigen pogingen op social media niet aansloegen, stapten we 4 jaar geleden in zee met Dirk. Het DNA-team blinkt uit in marketing en ze hebben ons enorm geholpen om als onderneming digitaal te groeien. We vertrouwen blind op hun expertise en beschouwen het DNA team als een onderdeel van ons bedrijf. De maandelijkse rapportages en persoonlijke meetings zijn essentieel voor het bepalen van onze visie op lange termijn en onze prioriteiten te stellen.

Marijke Vandergucht
zaakvoerster bij Garage Vandergucht

Ook aan de slag?

Meer weten over onze succesvolle samenwerking met Garage Vandergucht of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Op naar groei met SEO en SEA!

Meer Marketing as a Service

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer
Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiële) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Lees meer