Sint-Niklaasinstituut

Samen groeien, in stijl

De opdracht

Het imposante Sint –Niklaasinstituut is een groene school in Anderlecht, die  zowel kleuter-, lager, als secundair onderwijs aanbiedt.  In hun zoektocht om de missie en de visie van de school beter in beeld te brengen, kwamen ze bij DNA Marketing terecht voor een rebranding van het logo en de ontwikkeling van een toegankelijke website.

Onze samenwerking

De school vond in DNA Marketing een partner die de visie en het pedagogisch project begreep en kon vertalen. Via een constructieve samenwerking en frequente feedback tussen het Sint-Niklaasinstituut en DNA Marketing werden zowel een logo als website ontwikkeld die perfect bij SNI passen en uitstralen waar de school voor staat.

Het resultaat

Het nieuwe logo in de vorm van een huisje, straalt de veilige, huiselijke sfeer uit die het Sint-Niklaasinstituut kenmerkt. De levendige kleuren en subtiele verwijzingen naar de verschillende leeftijdsgroepen weerspiegelen de kernwaarden van groei en ontwikkeling die centraal staan in de missie van de school.

De gebruiksvriendelijke website leidt de bezoekers snel naar de informatie die ze zoeken. Het contactformulier staat klaar voor vragen, waardoor de drempel om contact op te nemen met de school aanzienlijk verlaagd wordt. Via een heldere handleiding op maat kan de school zelf snel aanpassingen doen aan de content.

Een mooi voorbeeld van hoe teamwork en visie kunnen samenkomen om iets buitengewoons te creëren.

Dit was een intense maar vruchtbare samenwerking, trots op het resultaat!

Het nieuwe logo omvat alle elementen die we op onze school belangrijk vinden en de groeikansen van de leerlingen staan centraal.

De website oogt fris en werkt uitnodigend. Via de uitnodigende foto’s krijgen de bezoekers een blik op de sfeer op onze leuke school.

Hilde Devillé
Directie

Ook aan de slag?

Meer weten over onze succesvolle samenwerking met het Sint-Niklaasinstituut of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Rebranding gewenst!

Meer branding

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer
Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiële) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Lees meer