Hoe de droom van een klant werkelijkheid werd

Shanna Michiels was geen onbekende toen ze bij DNA Marketing kwam aankloppen. Met een hoofd vol ideeën en een grote droom om zelfstandige te worden kwam ze om raad vragen bij zaakvoerder Dirk.

Wat eerst een vrijblijvend gesprek leek, is al snel uitgedraaid tot het begin van een mooie samenwerking.

“Ik kende Dirk al enkele jaren. Toen ik met het idee liep om als zelfstandige te beginnen, was het dan ook een evidentie voor mij om voor DNA Marketing te kiezen als partner. Waarom die evidentie? Omdat ik hou van de manier van aanpak: eerlijk, respectvol, rechtuit en gene zever.”

Van een grote droom naar realiteit: dat is de manier waarop Vixen geboren werd. Maar bij een sterke naam hoort ook een sterk logo en een frisse website. Ons Doeners-team greep deze opdracht met beide handen vast en gingen er mee aan de slag, met een resultaat waar we vandaag nog steeds trots op zijn!

 “Al snel werd duidelijk dat DNA voor meer staat dan het marketingverhaal. Dirk gaf raad en bracht frisse ideeën aan! Mijn idee werd werkelijkheid! Mijn logo en website werden met de meest creatieve zorg ontworpen en ik was klaar om met mijn verhaal naar buiten te komen!”

Vandaag staat Shanna in het leven als fiere eigenares van Vixen, waar ze dagelijks analytische en administratieve steun biedt aan bedrijven. Bij DNA Marketing zijn we enorm blij dat we haar hebben kunnen helpen, maar daar stopte het verhaal niet… Onze samenwerking kreeg nog een vervolg, want sinds heden steunen we Vixen in haar verhaal als vaste marketingpartner.

 “Het besef dat ik bij DNA in goede handen was voor deze ondersteuning, zorgde ervoor dat ik van stress helemaal geen last had! We zijn nu bijna een jaar verder en ik schrijf verder aan mijn verhaal, met DNA als mijn marketingpartner!”

Wij kijken alvast enorm uit naar de verderzetting van een veelbelovende samenwerking en willen Shanna graag nogmaals bedanken voor het vertrouwen!