Feestzaal Den Ast

Online aanwezigheid tot succesvolle evenementen

De opdracht

Voor David en Nathalie van Feestzaal Den Ast brak door COVID een moeilijke periode aan. In DNA Marketing vonden ze een partner om hun online aanwezigheid te vergroten en hun bedrijf te ondersteunen tijdens deze uitdagende tijden. Een echt succesverhaal volgde ...

Onze samenwerking

Met posts op social media en online campagnes zorgde het DNA,team, ondanks de lockdown, voor een stevige band met de vaste klanten. Ook de interesse van nieuw cliënteel werd zo aangewakkerd. Het verhaal kende dan ook een vervolg: DNA mocht 2 nieuwe websites ontwikkelen van tekst tot ontwerp, zowel voor feestzaal Den Ast als voor het gloednieuwe cateringbedrijf Novacatering.

 

Het resultaat:

We communiceren nog wekelijks met David en Nathalie via telefoon, e-mail of WhatsApp. En minstens elke 3 maanden spreken we ook persoonlijk af om de toekomstplannen vast te leggen en de nieuwe marketingstrategie te bepalen. Zo delen we sinds kort via WhatsApp 'on the spot'-foto's op evenementen. Naast de belangrijke klantenbinding, zorgen onze gerichte marketingacties en leadgeneratie ervoor dat evenementen in Feestzaal Den Ast veel sneller uitverkopen, met maar liefst 90% nieuwe klanten. Bovendien helpen we mee aan de organisatie van evenementen, zoals thema-avonden en spektakels in combinatie met heerlijke catering van Novacatering.

We creëren meer leads en onze events zijn sneller uitverkocht!

De ondersteuning van DNA Marketing is heel belangrijk voor Den Ast. Wat begon met posts op sociale media tijdens COVID is gegroeid tot een volledige marketingaanpak. En de resultaten zijn er ook! Onze events zijn altijd een succes dankzij de gerichte acties van het DNA team. Het contact met hen zit altijd goed, waardoor we snel kunnen schakelen. Sinds onze samenwerking creëren we meer leads en zijn onze events veel sneller uitverkocht!

David De Coster
zaakvoerder Feestzaal Den Ast

Ook aan de slag?

Meer weten over onze succesvolle samenwerking met Feestzaal Den Ast of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer websitebezoekers!

Meer branding

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer
Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiële) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Lees meer