Garage Vandergucht

Digitaal staan we waar een moderne onderneming in 2022 hoort te staan!

Na meer dan 3 jaar samenwerken, is het fijn terugblikken op het partnerschap dat DNA Marketing heeft opgebouwd met familiebedrijf Garage Citroën Vandergucht. Na enkele eigen experimenten op vlak van marketing en sociale media besloot het familiebedrijf het digitale luik toe te vertrouwen aan het DNA-team. "Marketing is waarin zij uitblinken. Dankzij hen kenden we een flinke digitale groei als onderneming",  vertelt zaakvoerster Marijke Vandergucht.

een volledige rebranding

Herkenbaarheid

Het DNA-team ondersteunt familiebedrijf Garage Citroën Vandergucht voor het volledige digitale luik. Daarbij ligt de focus voornamelijk op creatieve posts voor hun sociale mediakanalen. Verder hebben we ook een nieuwe website ontwikkeld, en werken hard aan de SEA (Search Engine Advertising of adverteren in zoekmachines) en SEO (Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie) om de garage snel vindbaar te maken in de zoekmachines. Uiteraard denken we ook grotere campagnes voor hen uit. Toen het autosalon in 2021 niet kon doorgaan omwille van de pandemie, werkten we bv. een heel marketingplan uit voor al hun vestigingen als lokaal alternatief. 

Totaalpakket

Totaalpakket

De communicatie rond de overname van de Citroëngarage in Ninove illustreert verder de totaalaanpak van DNA Marketing. Compleet met bestickering van bussen van De Lijn, een bezoek van de enige echte Kerstman, radiospots, billboards, posts op sociale media en zoveel meer lieten we de hele wereld weten – of toch Ninove City – dat Vandergucht voortaan de vestiging runt. Ook hier plukken Marijke en haar team de vruchten van: “Mensen vinden de weg naar de garage in Ninove en de vestiging draait echt goed. Dat was zonder jullie marketingplan vast niet zo snel gelukt.”

Blind vertrouwen

Blind vertrouwen

De sterkte van DNA Marketing in dit verhaal? Een persoonlijke aanpak, een luisterend oor en het talent om alle input van de klant te vertalen in een resultaatgericht plan. De familie Vandergucht geeft dan ook met blind vertrouwen alle communicatietaken door aan DNA. “Zelfs last minute weten ze er altijd iets succesvol van te maken”, besluit Marijke. “Het is een ontzettend fijne samenwerking met de meest flexibele partners. En ik gebruik bewust het woord ‘partners’: het DNA-team is intussen een onderdeel van ons bedrijf en voelt ons dan ook heel goed aan. Hierdoor kunnen ze het juiste beeld van ons schetsen naar de buitenwereld toe.”