D+A

Inzichten die doen groeien

De opdracht

Ontwerpbureau D+A wilde een sterke marketingafdeling binnen hun organisatie uitbouwen. Daarbij hadden ze behoefte aan professionele begeleiding om hun inspanningen naar een hoger niveau te tillen. Met hulp van DNA Marketing konden ze dit waarmaken, zonder de budgetten te moeten vrijmaken die een nieuwe voltijdse medewerker zou kosten.

 

Onze samenwerking

D+A werd geïnspireerd door Dirk Vierendeel van DNA Marketing omwille van zijn enthousiasme en zijn duidelijke visie op hun behoeften. De opvolging met Claudia en Jan van het DNA team zorgde er vervolgens voor dat ze bij D+A  zin kregen in meer. Een succesvolle marketingstrategie houdt immers veel meer in dan een goede website en leuke posts op social media. Zo zetten ze een belangrijke stap om verder te groeien.

 

De samenwerking met DNA heeft ons inzicht gebracht

"We beseffen nu ten volle dat marketing een cruciale rol speelt in het succes van een organisatie. Door jezelf duidelijke doelen te stellen en er samen voor te gaan. We zijn dankbaar voor de waardevolle samenwerking en de duidelijkheid die we hebben gekregen over de richting die we moeten inslaan."

Hans Gielis
CEO D+A

Het resultaat:

Samen met DNA zette D+A de volgende zaken op een rijtje én op papier: hun 'waarom?', hun bedrijfsdoel en hun interne branding. Een basishandleiding voor het eigen bedrijf is cruciaal om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen en als betrokken medewerkers samen te groeien. Mede dankzij de gesprekken en het EVP-traject met Jan heeft D+A een duidelijk beeld gekregen van de weg die ze voortaan willen inslaan met hun organisatie.

Ook aan de slag?

Meer weten over onze succesvolle samenwerking met D+A of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laten we doelen stellen!

Meer branding

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer
Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics

Rebranding zet nieuwe duurzame visie in de kijker

VPD Transport & Logistics, een gespecialiseerd bedrijf in transport en logistiek, toonde zich al snel een trendsetter voor duurzame oplossingen in de transportsector. Belangrijke waarden die het bedrijf graag wilde delen met (potentiƫle) klanten. Tijd voor een rebranding, dus. Met het DNA-team, marketingpartner sinds jaren, als gids onderweg.

Lees meer