Belisol Asse, Aalst en Sint-Pieters-Leeuw

Lokale marketing geeft je merk kleur

  • 100.000+ bereik op socials

  • 100 extra leads per maand

De opdracht

Terwijl het moederbedrijf van Beliteam al zorgde voor de nationale marketing, wees Dirk van DNA op de absolute meerwaarde van een regionale marketingstrategie voor Belisol Asse, Aalst en Sint-Pieters-Leeuw. Zaakvoerder Wim schakelde de dienst Marketing as a Service (MaaS) van DNA in voor de lokale campagnes.

Onze samenwerking

Het DNA-team ontwikkelde naast de overkoepelende website van Belisol een aparte site voor Belisol Asse, Aalst en Sint-Pieters-Leeuw. Een ideaal platform om de regionale verbondenheid van het bedrijf te versterken. Daarnaast maakte DNA ook werk van social media campagnes met advertising (SEA) om een groter publiek aan te spreken.

Het resultaat

De nieuwe lokale strategie creëerde meteen een enorme impact. Na de social media-actie 'Win gratis ramen en deuren' flirtten de cijfers zelfs met een verdubbeling. Dit zorgde bovendien voor meer dan 100 extra leads per maand tijdens de campagne en een bereik op de social media kanalen dat cijfers haalde in de honderdduizenden.

Een open deur intrappen bij Belisol ... DNA did it!

Onze social media groeien elke dag door de directe return van kwalitatieve leads. De cijfers staan zwart op wit gedrukt. Fenomenaal! Als kers op de taart begeleiden de DNA'ers ons ook bij andere projecten. Zo bracht het team ideeën aan voor klantencommunicatie in de vorm van flyers en inspireerden ze ons tot initiatieven voor sponsoring.

Wim Hernaut
zaakvoerder bij Belisol

Ook aan de slag?

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Denk lokaal!

Meer strategie

Een motiverend duwtje zorgde voor een succesverhaal

Feestzaal Den Ast

Een motiverend duwtje zorgde voor een succesverhaal

“DNA Marketing hielp ons van enkele posts op sociale media tijdens de covid-periode naar een volledige marketing aanpak met een snel resultaat tot gevolg!” – Aldus David, zaakvoerder Den Ast.

Lees meer
Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Belisol Asse, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw

Een open deur intrappen bij Belisol. Il faut le faire! DNA did it!

Sinds 2021 is DNA Marketing aan de slag voor Beliteam a.k.a. de Belisol-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Aalst onder leiding van Wim Hernaut. Sleutel tot succes: de digitale vertaling van hun succesvolle regionale aanpak met o.a. een lokale website. Een prachtige samenwerking met veel toekomstperspectief.

Lees meer